Claudia Robbens

met
Who you want to be

in de studio op
13 december 2017
Claudia Robbins in de studio

Met ‘Who you want to be’, brengt Claudia Robbens op haar album zowel swingende als mooie rustige songs. Na veel sessiewerk en optredens was er het verlangen om eigen werk op te nemen. Het resultaat mag er zijn. Een prachtige bundel muziek. Dit illustreert het vertrouwen van de muzikanten die in haar geloofden en meewerkten om haar wens te verwezenlijken.
Op dit album blijft Claudia dicht bij haarzelf. Liedjes over het leven, hoop en liefde werden in een jaar tijd geschreven. Alles eerst thuis aan piano om het later uit te werken met de muzikanten.

“Ik liet alles los en ging schrijven en het heeft wat jaren gekost om de rust te vinden om mij te richten op iets wat ik al zo lang wilde doen.” Een album met eigen werk met verhalen over het leven, over onze prachtige aarde waar we zuinig op moeten zijn en hoop en liefde; onlosmakelijk verbonden aan mij en de muziek. ‘Who you want to be’ alles kan en laat je niet weerhouden om je wensen te doen laten uitkomen.

‘De energie die ik had om te schrijven was enorm en soms vraag ik mij af waar het allemaal vandaan kwam’. Het ging allemaal zo ongedwongen. Gitarist Kim Wijsbeek ontmoette ik in 2015 via een goede vriend van mij en al snel had ik het vertrouwen om hem te vragen om met mij te werken aan een album. Daarna ging eigenlijk alles vanzelf en werden we omringd door inspirerende muzikanten die wilden meewerken aan de totstandkoming van ‘Who you want to be’.

Ik wilde zo graag mooie afwisselende songs schrijven en helemaal sturen is soms niet mogelijk maar toch had ik inspiratie om in verschillende moods te schrijven. Samen met Kim Wijsbeek en inspirator Jeroen Timmers zijn sferen goed opgepakt. En we hebben het zo kunnen neerzetten als ik voelde’.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

Artiesten

krijgen de gelegenheid
om te vertellen wie ze zijn en wat hun passie is.