De Wallen

met Crackerjack

in de studio op
20 november 2019
de Wallen band bij Wereldstad

De Wallen ontleent zijn naam aan de beruchte rosse buurt in Amsterdam (beroemd om seks, drugs en rock & roll ).
Hun muziek wordt beïnvloed door een grote verscheidenheid aan genres. Ze nemen het allemaal in zich op om hun kenmerkende geluid te vormen.

Hun deuntjes zijn snel en luid als de hel. Ze zijn ook snel een reputatie aan het verwerven voor hun energieke liveshows. Die geven je het gevoel dat je uit je dak gaat en snakt naar meer rock’n roll.

De Wallen komt uit Stellenbosch in de West-Kaap. De leden van de band zijn Pieter Bekker (op gitaar), Thomas Knoesen (op gitaar), Ashley Hilton Jacobs (op bas), Dawid Bosman (op drums) en Jeandré Swanepoel (op zang).

Ze speelden in 2016 in Oppikoppi. Een festival met hoofdzakelijk rockmuziek.  Door hun energie wordt je gewoon weggeblazen. In een kort gesprek  met Pieter van De Wallen. Op de vraag wat kan het publiek verwachten tijdens je shows? Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden. Omdat we niet altijd weten wat we zelf kunnen verwachten. Er zijn wat gekke dingen gebeurd tijdens onze shows. Wat we wel kunnen zeggen is dat mensen kunnen verwachten dat ze een verdomde goede tijd hebben.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

Artiesten

krijgen de gelegenheid
om te vertellen wie ze zijn en wat hun passie is.