Lévi Cox

met Value

in de studio op
15 mei 2019
Levi in de wereldstad studio

Lévi werd geboren in Blaricum, Nederland, op 7 september 1995. Ze studeerde de klassieke viool van 4 tot 17-jarige leeftijd met Mirjam Welling. In de tussentijd studeerde ze piano en zang. Toen ze 17 was, besloot ze zich te wijden aan jazzvocalen en ontving ze haar middelbare schooldiploma in 2013 aan de School voor Jong Talent, gevestigd aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Met dit diploma kreeg ze een aanbeveling van het departementshoofd voor de bachelor Jazz Vocal Studies. Levi studeerde in mei 2018 af aan het Koninklijk Conservatorium.

Lévi Cox is een jazz- en soulzangeres gevestigd in Den Haag, Nederland. Zij staat bekend om haar diepe en soulvolle geluid, waarbij ze haar muzikaliteit gebruikt om zichzelf uit te drukken. Ze trad op op een groot aantal locaties in verschillende formaties zoals duo’s, trio’s, kwartetten. Ze is ook de hoofdzanger van het funk-collectief ‘The Royal Funk Family’. Momenteel werkt Levi met haar eigen band onder de naam ‘LÉVI’. Deze debuut-EP mixt popmuziek met soul en jazz. Haar EP ‘As I Am’ is uitgekomen op 5 april 2019.

Ze was op 15 mei bij ons voor een live opname in de studio om ‘Value’  en ‘Giving up Love’ te zingen samen met gitarist Niels Onstenk.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

Artiesten

krijgen de gelegenheid
om te vertellen wie ze zijn en wat hun passie is.