Stevie Redstone

met Now

in de studio op
9 oktober 2019
Stevie Redstone

Stevie Redstone zingt en doet al “uitvoeringen ” sinds dat hij ongeveer drie jaar oud was. Net na de middelbare school en de vroege studententijd, begon hij een band met een paar jongens uit de buurt.
Ze begonnen te schrijven, te spelen en hadden veel plezier. Sinds die tijd kan hij het niet meer afschudden.

Stevie probeert eerlijke, echte, organische muziek te produceren en hoopt gewoon dat de luisteraars iets voelen. Het streven is om muziek te maken die een diepere emotionele reactie of gevoelens van de luisteraar kan oproepen.

Hij wordt beïnvloed door allerlei dingen, maar vooral  The Beatles, Paul Simon, Talking Heads, Harry Nilsson, Allman Bros en Phish .

“Now” is een up-tempo nummer. Met de boodschap “Love” wil het de negatieve vibraties van de moderne tijd doorbreken.

Redstone: Ik schreef “Now” samen met een geweldige schrijver / producent in LA genaamd Lewis Pesacov. Dit was een bijzondere ervaring, althans voor mij. We schreven met een specifiek ritme in gedachten. Dus we begonnen met die breakbeat en kwamen toen met de akkoordprogressies en vocale melodieën. Tekstueel ging het nummer deze vrij gemakkelijk. Ik heb vaak moeten zoeken en zwoegen. Maar met “Now”, hebben we een ons toegespitst op waar we over wilde schreven, of waar we echt commentaar op gaven. Daarom rolde het nummer er vrij snel uit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

Artiesten

krijgen de gelegenheid
om te vertellen wie ze zijn en wat hun passie is.